Η Monoplast έχει πάνω από  35+ χρόνια λειτουργίας και συνεχίζουμε

Η Monoplast ιδρύθηκε το 1974 με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία πλαστικών ειδών οικιακής χρήσης και ειδών camping. Τα είδη παγοκύστης εντάχθηκαν στην προϊοντική γκάμα της εταιρείας από το 1980, με αρχικό στόχο την κάλυψη των αναγκών μεταφοράς τροφίμων. Στις αρχές τις δεκαετίας του 2000, η Monoplast μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Μαραθώνα και παράλληλα προχώρησε στην προμήθεια του πλέον σύγχρονου Η/Μ εξοπλισμού εμφιάλωσης. Σήμερα, η Monoplast παράγει τρεις σειρές παγοκύστης (Penguin, Slim, Puzzle), οι οποίες είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν το σύνολο των αναγκών μεταφοράς ευπαθών προϊόντων (τρόφιμα, φάρμακα κλπ). Από το 2014, η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001:2008.

Βασικό μέλημα της εταιρίας είναι η ικανοποίηση των πελατών της και η διαμόρφωση μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας μέσω της παροχής προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η διαρκής προσπάθεια βελτίωσης και ικανοποίησης των πελατών, έχουν βοηθήσει την Monoplast ώστε να θεωρείται ως μια μία από τις πλέον ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου, των ειδών παγοκύστης, με το πελατολόγιο της να περιέχει μερικές από τις ισχυρότερες επιχειρήσεις της Ελληνικής αγοράς.

Οι παγοκύστες Monoplast

δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για την μεταφορά των προϊόντων σας.

Παράγουμε ανθεκτικές και ποιοτικές παγοκύστες, σε διάφορα μεγέθη και σχήματα.

Παγοκύστη Penguin

Αποτελεί την πλέον διαδεδομένη παγοκύστη της Monoplast η οποία διατίθεται σε 3 μεξέθη, 250, 500 και 900ml.

Παγοκύστη Slim

Η παγοκύστη αυτή έχει λεπτό μέγεθος η οποία εξυπηρετεί περιτπώσεις περιοριζμένου χώρου.

Παγοκύστη Puzzle

Πρωτότυπη παγοκύστη σε μορφή puzzle ώστε να τη διαμορφώσετε όπως θέλετε.

Οι παγοκύστες Monoplast είναι ειδικά σχεδιασμένες για να συνοδεύουν ευπαθή προϊόντα.

Μέσω της δυνατότητας τους να διατηρούν χαμηλή θερμοκρασία για μεγάλο χρονικό διάστημα, επιτρέπουν τη μεταφορά ή την αποστολή προϊόντων στην προβλεπόμενη θερμοκρασία.