Εφαρμογή

Οι παγοκύστες Monoplast είναι ειδικά σχεδιασμένες για να συνοδεύουν ευπαθή προϊόντα. Μέσω της δυνατότητας τους να διατηρούν χαμηλή θερμοκρασία για μεγάλο χρονικό διάστημα, επιτρέπουν τη μεταφορά ή την αποστολή προϊόντων στην προβλεπόμενη θερμοκρασία.
Συνοπτικά, οι παγοκύστες Monoplast εξυπηρετούν ιδανικά ένα εύρος διαφορετικών απαιτήσεων, μεταξύ των οποίων η μεταφορά φαρμακευτικών προϊόντων και η διατήρηση τροφίμων ή άλλης μορφής ευπαθών προϊόντων σε εξωτερικούς χώρους.

Προδιαγραφές

Το κέλυφος των πλαστικών παγοκυστών Monoplast είναι κατασκευασμένο από υψηλής πυκνότητας, μη τοξικό, πολυαιθυλένιο (HDPE), υλικό φιλικό προς το περιβάλλον και κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Ο εργονομικός τους σχεδιασμός αποτρέπει κάθε μορφής διόγκωση κατά την ψηξη τους.
Χάρη στο νέο ψυκτικό gel που περιέχει, κάθε παγοκύστη Monoplast μπορεί να διατηρηθεί σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι και 24 ώρες μετά την απομάκρυνση από το χώρο καταψύξης. Το ψυκτικό gel είναι άχρωμο και άοσμο, δεν θεωρείται επικίνδυνο για τον άνθρωπο ή το περιβάλλον, ωστόσο δεν πρέπει να καταπίνεται ή να έρχεται σε επαφή με τα μάτια.
Οι παγοκύστες μας διατίθενται σε ένα φάσμα σχεδίων και διαστάσεων προκειμένου να ικανοποιούν όλες τις ανάγκες.

Χρήση

Ψύχετε τις παγοκύστες για 8 έως 10 ώρες σε θερμοκρασία μικρότερη των – 16 0C (οικιακός καταψύκτης) και κατά προτίμηση σε οριζόντια θέση.
Κατόπιν, τοποθετείτε τις παγοκύστες στον εξοπλισμό / συσκευασία μεταφοράς των προϊόντων. Για μέγιστη απόδοση, επιλέξτε συσκευασίες από θερμομονωτικά υλικά όπως EPS (διογκωμένη πολυστερίνη).
Οι παγοκύστες μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν χωρίς καμία μείωση στην απόδοση τους, αρκεί να διατηρούνται σφραγισμένες και να μην έρχονται σε επαφή με αιχμηρά αντικείμενα τα οποία μπορεί να προκαλέσουν φθορά / διαρροή.

penguin icepacks

Η παγοκύστη Penguin είναι ιδανική για όλες τις χρήσεις και διατίθεται στις παρακάτω χωρητικότητες: penguin 250ml, penguin 500ml, penguin 900ml

Περισσότερα
penguin icepacks

Η παγοκύστη είναι λεπτή και χρησιμοποιείτε σε περιορισμό χώρου και διατίθεται στις παρακάτω χωρητικότητες: slim 200ml, slim 420ml

Περισσότερα
penguin icepacks

Πρωτότυπη παγοκύστη σε μορφή puzzle ώστε να τη διαμορφώσετε όπως θέλετε.

Περισσότερα